Gäst bloggare!

God kväll kära Mikaelas läsare!

Idag är jag Sandra, Mikkys gäst bloggare. Kvällen är i full gång med plugg och räkmackor. Mums! Ja en helt vanlig lördag för våran del, eller inte. Vem pluggar en lördag kväll? Hm jadu vi gör det, men det finns ju inget bättre än att mysa med en underbar vän, plugga och byta en massa skvaller!  Popcorn, chips, läsk och räkmackor är givitvis ett måste!

Funderar på om vi skulle gå ner till sjön och sätta oss på stenarna och bara njuta av utsikten. Finns inget bättre än att vara med en underbar vän och bara snacka och ha det mysigt när man verkligen behöver det. Som jag tror att vi båda faktist gör just nu!

Hm kom på att tjurarna är i hagen som man måste gå igenom för att komma till sjön, vi är verkligen bönder! Haha, men är det inte underbart! Lite koskit och flugor. Landet är verkligen fantastiskt. (måste komma bort) haha. Men man kan verkligen göra så mycket på landet, bara kunna gå ut och andas frisk luft, springa ner och bada när man vill, bara gå runt i naturen, springa naken på gården, Underbart!

Nu blir det att ta med filtar ner till sjön och bara njuta. Skulle vara skönt att åka ut med båten en sväng. Ses och hörs, om vi överlever tjurhagen!

/S




                                           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0